USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

Українців змушують приймати громадянство псевдореспублік, у разі відмови обіцяють репресії

6 Травня 2022 17:36
В окупованому місті Сорокіне на Луганщині розпочато процеси оформлення паспортів «ЛНР» для українських громадян, переміщених із нещодавно захоплених територій.

Люди позбавлені домівок, майна і грошей. Тож змушені погоджуватись на ці умови, адже тільки так можливо отримати виплати в рублях, продуктові набори та медичну допомогу, повідомляє Головне управління розвідки.

З людьми проводять «профілактичні бесіди». Повідомляють, що в разі відмови набуття громадянства псевдореспубліки вони втратять будь-які засоби до існування і до них буде застосовано репресивні заходи.

Наразі більшість співробітників так званих «правоохоронних органів ЛНР» відправлено в зону бойових дій на території Донецької, Запорізької, Херсонської областей. А поспіхом зібрані «новобранці» не мають практично жодного досвіду служби.

Через це, зокрема, з 1 травня патрульні підрозділи «народної міліції ЛНР» вимушені зупинити перевірки приватного автотранспорту та особистих документів на блокпостах поблизу Сорокіного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus