USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.95
  • PLN 9.70 9.85

«Укрпошта» вводить в обіг марку «ПТН ПНХ!» з графіті Бенксі

20 Лютого 2023 16:40
«Укрпошта» 24 лютого вводить в обіг нову поштову марку «ПТН ПНХ!», присвячену річниці повномасштабної війни Росії проти України.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби компанії.

«2022 став для нашої країни роком тривожних ночей та болісних втрат, роком запеклої боротьби та сміливості. Наперекір усьому ці 365 воєнних днів перезапустили в кожному з нас новий рівень любові та шани до Батьківщини, народу, усвідомлення своєї самоідентифікації та нескореності, люті до ворога і найголовніше – віру в Перемогу», – йдеться у повідомленні.

Нова поштова марка – благодійна. Кожен, хто придбає марку «ПТН ПНХ!», стане учасником благодійного проєкту.

На поштовому випуску представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, створених ним анонімно в Україні в 2022 році. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області.

Читати ще: Росіяни намагалися зірвати аукціон Бенксі зі збору коштів для України

Тираж поштової марки – 1 500 000 примірників або 250 тисяч маркових аркушів. Номінал марки – F (відповідає тарифу на пересилання рекомендованого листа масою до 50 г у межах України). Вартість маркового аркуша – 180 грн, з яких 42 грн – благодійний внесок.

До марок також буде випущено конверт «Перший день», художній конверт, картку, а також тематичний світшот.

Придбати поштовий випуск «ПТН ПНХ!» у відділеннях «Укрпошти» та в офіційних магазинах «Укрпошти» на маркетплейсах можна з 24 лютого. Оформити передзамовлення можна з 20 лютого в офіційному онлайн-магазині «Укрпошти».

На передзамовлення діють обмеження до 10 поштових марок на одне замовлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 20 Лютого 2023 18:06
Колись у школі вчили, що найбільш лайливим словом у нашій мові було "собака". Зараз чомусь росіянський мат вважається мало не надбанням нашого народу: всі від малогоо до великого матюкаються, чиновники закликаються якісь гасла з матом писати, пошта марку з матом видає. Агов, народ, схаменіться: мат - це не українська мова і це не круто, це - тупо. Люди показують свою обмеженість і здеградованість.
Анонім до Лучанин Показати IP 20 Лютого 2023 20:03
Та похуй, розслабся
Фаріон Показати IP 20 Лютого 2023 18:49
Всю країну матюками звалювали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus