USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Умовні диверсії та бойові МІ-24: на Волині пройшли навчання з тероборони

30 Вересня 2021 22:40
Біля села Радовичі Ковельського району 30 вересня відбувся завершальний етап підготовки підрозділів територіальної оборони.

Про це розповів Суспільному керівник бригадного тактичного навчання Андрій Войлоков.

До навчань долучили п’ять вертольотів, один МІ-8 та чотири бойові МІ-24.

Як розповів Андрій Войлоков, бійці відпрацювали порядок дій на випадок воєнної загрози та вдосконалили навички. «Основна мета – навчити особовий склад та показати, що підрозділи тероборони готові до всього», – розповів військовий.

Навчання проходили згідно з вигаданою легендою.

Андрій Войлоков каже: буде задіяний протидиверсійний резерв чисельністю 55 осіб, нині в ролі противника задіяна диверсійно-розвідувальна група з 12 людей.

«Спочатку діє розвідка, далі – взвод контрдиверсійної боротьби для блокування і, в разі опору, знищення противника», – розповів керівник бригадного тактичного навчання Андрій Войлоков.
Віктор Борщевич проходить навчання з тероборони. Каже: під час навчання їздили на практичні заняття на полігон у Володимир-Волинський. «Проходили навчання з тактики ведення бою, з медичної підготовки, саперної підготовки, зброю розбирали», – розповів чоловік.

Зі слів полковника Андрія Войлокова, до навчань загалом долучились понад тисяча резервістів.

Нагадаємо, військові навчання бійців тероборони відбувалися на трьох локаціях – селищі Луків, селі Гірники та на полігоні, що поблизу Володимира-Волинського. Навчання стартували 22 вересня. Серед резервістів на навчально-тренувальних зборах на військовому полігоні перебували півтори сотні мешканців Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ну Показати IP 1 Жовтня 2021 06:54
Вже бойові Ми-24 від не бойових Ми-8 на восьмому році війни можна й відрізняти
Олександр Показати IP 1 Жовтня 2021 09:30
Лукашенко на комбайнах їде.
Радовичі Показати IP 2 Жовтня 2021 22:48
Задіяно було 2 МІ-24 та 4 МІ-8

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus