USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В Івано-Франківську охочі зробити щеплення заблокували медиків у центрі вакцинації. Відео

30 Жовтня 2021 12:40
В Івано-Франківську місцеві мешканці заблокували медиків у центрі вакцинації після його закриття. Громадяни вимагали продовжувати робити щеплення всім, хто залишався стояти у черзі.

Неприємна та небезпечна ситуація сталася 29 жовтня в ТРЦ «Панорама PLAZA», повідомили у пресслужбі Центру первинної медичної та консультативної діагностики.

«Попри те, що центр вакцинації працює до 20:00 згідно з графіком, охочі вакцинуватися заблокували медиків із погрозами не випустити, поки не провакцинують усіх до останнього відвідувача», – повідомили у пресслужбі комунального підприємства.

Конфлікт вдалося владнати завдяки втручанню працівників поліції.

«Звертаємось до мешканців і гостей міста: медики працюють для вас та з вами, але вони є звичайними людьми, мамами, доньками та дружинами. І, подекуди, просто втомленими й запрацьованими», – додали у центрі.

Місцеве видання «Галка» із посиланням на коментарі учасників конфлікту пише, що скандал виник через передчасне закінчення вакцини.

«Я прийшла о 16:00 – відпросилася з роботи. Ніхто нам заздалегідь не сказав, що якихось вакцин бракує. А потім, коли зібралося понад 100 людей – лишилося 32 дози, потім 17, потім 12», – розповіла франківчанка Лілія Головацька.

«Не звинувачуємо медиків – хочемо, аби їм забезпечили кращі умови та щось зробили з нами, бо ми не вакциновані й утворився натовп», – зазначила жінка.

Журналісти інформують, що 29 жовтня там працювали дві бригади. Одна – від самого ранку. Всю вакцину, близько 370 доз, використали, а ще партії не привезли. Тож о 19:15 у вказаному центрі використали останнє щеплення.

Охочі зробити щеплення заблокували медиків у центрі вакцинації:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
а Показати IP 30 Жовтня 2021 14:29
шо сі ранше думав?
Вукраїниць тико дики Показати IP 30 Жовтня 2021 20:19
Буду с.ав, буду їв - на больницю ходив .
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2021 21:50
Масовий психоз
лучанин Показати IP 2 Листопада 2021 09:08
Стадо рвануло вакцинуватись , які люди?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus