USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Валерій Маренич може стати «Почесним громадянином Луцька»

30 Січня 2018 13:09
Звання «Почесний громадянин міста Луцьк» співаку Валерію Мареничу можуть присвоїти наступного року.

Про це йшлося 30 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Голова комісії Микола Федік зауважив, що всі знають, хто такий Валерій Маренич і ця людина дійсно достойна цього звання. Втім у листопаді до міськради зверталася громадська організація батьків загиблих в АТО, які складають список на присвоєння цього звання загиблим громадянам міста Луцька.

«Цього року ми не можемо йому присвоїти цього звання, оскільки згідно з положенням, присвоювати звання не можна двічі на рік, тобто першочергово «Почесний громадянин міста Луцьк» мають отримати громадяни міста, які загинули в АТО», – зазначив Микола Федік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
W17 Показати IP 30 Січня 2018 14:19
Та краще "копійчину" йому якусь дайте!
Хм Показати IP 30 Січня 2018 14:51
Ну перепрошую, за що йому давати? Потрібно давати було 30 років тому назад, сьогоднішня молодь його не знає, а та яка знає жахається від такого артиста.він пенсіонер, ніде не виступає, взагалі більше на мойдодира подібний! По моєму є набагато достойніші .
Анонім до Хм Показати IP 30 Січня 2018 20:28
А Ви запропонуйте свій список, хто гідний цього почесного звання за 2017 рік

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus