USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Василину зняли через критику у ЗМІ?

28 Липня 2008 15:21
Керівника управління СБУ у Волинській області Мирослава Василину могли перевести на аналогічну посаду в Полтаву через критичні публікації в засобах масової інформації. Таке припущення в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 28 липня зробив голова облосередку Партії Регіонів Анатолій Горбатюк.
 
Анатолій Горбатюк зазначив, що поки не вбачає у такому кроці Президента «серйозного політичного підтексту». Водночас регіонал висловив припущення, що каталізатором кадрових перестановок у СБУ стали критичні публікації в Інтернеті та газетах.
 
«Я думаю, що ці події, які не прикрашають СБУ, які серйозно компрометують багатьох людей, могли вплинути на рішення Президента», – зазначив пан Горбатюк.
 
«Хоча в нас є презумпція невинності, а через ЗМІ часом проходить не вельми об’єктивна інформація, але журналісти мають узяти під контроль цю ситуацію. У СБУ має бути проведене розслідування цих подій, а винних слід покарати. Саме через ЗМІ потрібно зробити публічний висновок», – додав головний волинський регіонал.
 
Довідково:
 
Упродовж минулого місяця у ЗМІ однією із ТОП-новин була інформація про спецоперацію з виявлення корупції у Любомльському райуправлінні волинського УСБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Липня 2008 17:49
Сбу міняйте свою кадрову політику...
Анонім Показати IP 21 Вересня 2008 21:46
ФУфло це Все

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus