USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Віче у Володимирі-Волинському: вимога до військових і прокуратури

21 Лютого 2014 16:55
У командування 51 Окремої механізованої бригади громада Володимира-Волинського просить каски та бронежилети і вимагає не виконувати злочинні накази та не їхати на Київ захищати режим Януковича. Про це стало відомо 21 лютого під час Народного віча у Володимирі-Волинському.

На порядку денному чергового Народного віча, а вони у місті збираються два рази в день, о 10 та 18 годині, було декілька питань: виступи керівництва прокуратури, керівництва 51 Окремої механізованої бригади та міліції, тимчасова заборона торгівлі спиртним у Володимирі-Волинському, зміна редакційної політики міськрайонної комунальної газети «Слово правди».

Так, заступник командира 51 Окремої механізованої бригади запевнив громаду міста, що військовослужбовці не виконуватимуть злочинних наказів і в жодному разі не будуть застосовувати зброю проти співвітчизників. Люди вимагали від представника військових аби ті дали каски та бронежилети, щоб згодом передати їх на Майдан. Але після того як заступник командира відмовився надати ці речі, віче оголосило вимогу до командування 51 Окремої механізованої бригади до 18 години визначитися з передачею касок та бронежилетів.

Виступ заступника Володимир-Волинського міжрайонного прокурора потонув у людському гулі. Громада вимагала, щоб о 18 годині на володимирський Майдан прибув сам міжрайонний прокурор Юрій Луцик, і щоб працівники прокуратури повернули кошти активісту з Володимира-Волинського за спалений автомобіль, котрим він завіз людей на Майдан у Київ. Зробити це працівники прокуратури мають зі своєї заробітної плати. Не зміг заступника Володимир-Волинського міжрайонного прокурора зрозуміло пояснити те, чому вчора прокуратура не працювала, а на її воротах висів замок.

Заступник начальника Володимир-Волинського МВ УМВС повідомив, що володимир-волинська міліція на боці народу і вчора до ранку разом з активістами патрулювала нічне місто. Також володимир-волинська міліція передала свої засоби захисту на Майдан у Київ.

Володимир-Волинському міському голові Петру Саганюку передали вимогу заборонити тимчасову торгівлю спиртним у місті. Цю вимогу було виконано оперативно і вже є рішення виконавчого комітету міської ради, яким тимчасово заборонено в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових з 18.00 год. до 08.00 на період з 21.02.2014р. до відповідного розпорядження міського голови.

Обговорили на віче і редакційну політику міськрайонної газети «Слово правди» і порадили її колективу змінити «сіру редакційну політику» та приділяти більше уваги подіям на місцевому Майдані.

Ще раніше фракція Партії регіонів у міській раді оголосила про саморозпуск. Про вихід із фракції Партії регіонів заявив і депутат обласної ради Олег Борбелюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
иван Показати IP 21 Лютого 2014 17:09
спочатку послухайте начальника обузи милиции -назначенцья всих юридичних и кпсссених наук короля- ? як фамилия так и король значення на волинни немають-послухайте- яка бороьтьба из ексремизмом того чуда на волини- крим грипсив на пидлеглиг в сбу волини и уаравлиння вк в киеви
іра Показати IP 21 Лютого 2014 17:32
УВАГА !!! Один з працівників "ЗАХІДІНКОМБАНКУ" проговорився що з цього злодійського ОБЩАКА ПР проводиться фінансування "тітушек" та "Беркута", які вбивали людей.
микита Показати IP 23 Лютого 2014 22:44
Панове опозиціонери! Не наводьте паніку у місті, не робіть провокацій. Ви зараз лжецарствуєте задля того самого власного збагачення!!!! " У командування 51 Окремої механізованої бригади громада Володимира-Волинського просить каски та бронежилети і вимагає не виконувати злочинні накази та не їхати на Київ захищати режим Януковича. Про це стало відомо 21 лютого під час Народного віча у Володимирі-Волинському." - Вам нема більше чим зайнятися??? Пане Сусік і Сорока - трішки здуйтеся, а то буде з Вами так само , як з теперішніми владцями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus