USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Від російського корабля, який ЗСУ уразили в Феодосії, залишився скелет, екіпаж загинув

26 Грудня 2023 20:10
Всі, хто був на борту десантного корабля Чорноморського флоту Росії «Новочеркаськ», загинули.

Про це під час брифінгу заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає УНІАН.

Зокрема, він відповів на питання, чи може бути відновлений «Новочеркаськ», який ЗСУ уразили в районі міста Феодосія у тимчасово окупованому Криму.

«Від цього корабля залишився один скелет. Згоріло все вщент. Після такого вибуху, зрозуміло, що не лише сам корабель знищено. Можливо, ще якась портова інфраструктура, можливо, якісь судна забезпечення, які були поруч та точно – екіпаж корабля...», – сказав Ігнат.

Читати ще: Україна за чотири місяці знищила 20% Чорноморського флоту РФ, – міністр оборони Британії

Він додав, що знищення цього корабля та окупантів – потужна подія для ЗСУ, якої вдалося досягнути, завдяки спільній роботі, скоординованим діям різних підрозділів ЗС України.

Нагадаємо, у ніч на 26 грудня ЗСУ зробили українцям ще один різдвяний подарунок – знищили великий десантний корабель російських окупантів «Новочеркаськ», який перебував в районі Феодосії (тимчасово окупований Росією Крим).

Начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявила, що потужна детонація, яка відбулася під час вибуху, спричинена не просто пальним. Вибух був потужний, детонація – довготривала. На думку експертів, імовірно, на борту було багато вибухонебезпечної зброї, озброєння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наташа Показати IP 26 Грудня 2023 20:50
екіпаж не загинув а здох
Да до Наташа Показати IP 26 Грудня 2023 22:10
Саме так!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus