USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Від завтра сервісні центри МВС змінюють графік роботи

21 Листопада 2022 13:45
Із вівторка, 22 листопада сервісні центри МВС, які надають послуги повязані з посвідченням водія та реєстрацією транспортних засобів по всій Україні, переходять на оновлений графік роботи.

Про це повідомили у Головному сервісному центрі МВС.

Обслуговувати клієнтів розпочнуть о 8:00. Зміни пов’язані з можливою економією електроенергії та продиктовані енергетичними викликами, які постають через постійні ракетні атаки росіян на об’єкти критичної інфраструктури України.

При цьому сервісні центри МВС зберігають свій традиційний уже протягом 7 років п’ятиденний робочий графік – із робочими суботами. А також надання послуг відбувається без перерви на обід.

Розпорядок роботи територіальних сервісних центрів МВС, які надають послуги:

вт, ср, чт, пт – із 8:00 до 17:00;

сб – із 8:00 до 15:45;

нд, пн – вихідні дні.

«Таке рішення ухвалили, щоб заощадити споживання електроенергії й разом з тим зберегти якість обслуговування клієнтів. Можна зауважити, що найбільша кількість відвідувачів завжди спостерігається зранку. Отже, у кожного тепер є можливість отримати послуги ще раніше, починаючи з 8:00, а не 9:00, як це було», – прокоментував оновлення графіку роботи начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Варто зважати, що отримати талон попереднього запису в терміналі безпосередньо в приміщенні сервісного центру МВС можливо не пізніше, ніж за годину до кінця робочого дня, визначеного графіком роботи відповідного сервісного центру МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
інсайдер Показати IP 21 Листопада 2022 16:22
Нагадую такса в рішал не змінилась Слава Корупці !!!
123 до інсайдер Показати IP 21 Листопада 2022 17:36
Може змінитися, бо раніше треба буде вставати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus