USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Візочок, повний спиртного і недопалків: у Луцьку виявили п'яну жінку з 5-місячним сином

13 Квітня 2020 16:26
12 квітня, близько опівночі, екіпаж патрульних у Луцьку отримав повідомлення, що на проспекті Молоді перебуває на вулиці нетвереза жінка з дитиною, інформує патрульна поліція Волині.

Інспектори примчались миттєво та виявили 39-річну громадянку з явними ознаками сп’яніння, в руках вона тримала візок з 5-місячним сином. Візочок був облитий алкоголем, у ньому знаходились недопалки та пляшки з-під спиртного. Як опинилась тут, громадянка не могла повідомити – була настільки нетверезою, що ледве трималась на ногах.

Проявивши піклування, патрульні доставили жінку з дитям додому, на вулицю Теремнівську. У квартирі також побачили безлад, багато пляшок та недопалків. Сусіди повідомили, що мати веде аморальний спосіб життя. Дитину передали сестрі, а про випадок повідомили відповідні служби.

Сьогодні, 13 квітня, інспектори зі зв’язків з громадськістю разом зі службою у справах дітей відвідали жінку, перевірили умови проживання її сина та попередили громадянку про відповідальність. Щодо неї вживатимуть заходів компетентні служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 13 Квітня 2020 17:26
Ось реальна проблема! Дитина виросте, якою? Може у злодії подасться, але усім байдуже, усі тремтять від коронавірусу :)
Анонім Показати IP 13 Квітня 2020 17:51
Відшмагати превселюдно по сраці прутом! Бо інакше ск*тина не отямиться! І так після кожної п'янки!
факт до Анонім Показати IP 13 Квітня 2020 18:45
Горбатого могила виправить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus