USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волонтерки з Волині готують енергетичні батончики для захисників

23 Квітня 2023 09:08
Лучанки Ольга Шамрило та Вікторія Томашук з початку повномасштабної війни волонтерять. Жінки виготовляють медово-вітамінну суміш за власним рецептом та передають енергетичні батончики для ЗСУ.

В енергетичних батончиках є мед, горішки, різні сухофрукти та пропарена вівсянка. Кожен пакетик, у який фасують енергетичну суміш, важить 250 грамів, розповіли подруги Суспільному.

«Ми думаємо, що це маленька дрібниця, але коли чуємо від військових, що робимо велику справу, то це дає сили продовжувати виготовляти енергетичні суміші та шукати можливості для цього», – каже волонтерка Вікторія Томашук.
Восени жінки наквасили майже тисячу кілограмів капусти, пекли здобу. Взимку робили суміші з калини та цукру. Перед Великоднем, розказують, разом з іншими волонтерами спекли майже пів тисячі пасок і передали їх на фронт.

Читати ще: Волонтерки з волинського села готують їжу для 200 бійців, які зараз на реабілітації

«Ми робимо те, на що є запит від хлопців. Дещо самі докуповуємо, дечим нам люди допомагають», – додає Ольга Шамрило.
Нині волонтерки приготували орієнтовно понад 100 порцій медово-вітамінної суміші. Просять долучатися до цієї справи й волинян. Зараз потребують меду, горіхів, сухофруктів. Кажуть, що працюватимуть та допомагатимуть до перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus