USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Волинь активна в тилу: 13 тисяч евакуйованих і тонни гуманітарної допомоги

14 Березня 2022 12:57
На Волині проживає 13 тисяч вимушено евакуйованих із інших областей.

Про це повідомили у Координаційному центрі Волині.

Загалом з 24 лютого на Волинь прибуло 17,5 тисяч евакуйованих осіб, з них 13 тисяч наразі проживає в області.

Більшість із них використовує нашу область як транзитну. З початку війни через місцеві пункти пропуску за кордон виїхали 265 тисяч українців.

Вільних для поселення в області є близько 5 тисяч місць.

«Якщо ви шукаєте тимчасове житло або можете надати його для вимушено евакуйованих, звертайтеся за номерами гарячої лінії: 066 657 09 15; (0332) 778 211», – наголошують в Координаційному центрі.

Також повідомили, що гуманітарні хаби Волинської області станом на 13 березня прийняли 3 вантажних автомобілі та 5 мікроавтобусів з гуманітарною допомогою, загальна вага – 100 тонн. Надійшли: продукти харчування, в тому числі готова продукція, побутова хімія, засоби гігієни, цивільний одяг і взуття, товари для дітей та військових.

Відрядили в Миколаївську область 100 тонн вантажів з продовольством, одягом, взуттям, дитячими товарами та предметами першої необхідності.

4 медичних вантажі відправили до Харківської, Київської областей, а також в столицю та місто Львів.

Готуються до відправлення ще кілька гуманітарних вантажів з продовольством, засобами гігієни та предметами першої необхідності, дитячим харчуванням та іграшками, питною водою.

Нагадаємо також, що з 14 березня на Волині розпочинається відновлення освітнього процесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus