USD 39.56 39.90
  • USD 39.56 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Гру «Волинь»-«Металіст» дочасно зупинили: 1-2

7 Грудня 2014 14:00
За кілька хвилин до завершення матчу луцької «Волині» та харківського «Металіста», ультраси «хрестоносців» спричинили інцидент щодо арбітра матчу Дмитра Кутакова. Зав’язалася штовханина і правоохоронці були змушені розвести до трибун представників ультрас «Волині», аби ті не заподіяли шкоди судді матчу. У результаті, гру достроково припинили. Її результати поки невідомі. Офіційних коментарів з цього приводу немає.

Щоб дізнатися більше - стежте за повідомленнями Інформаційного агентства Волинські Новини.

Наразі, пропонуємо відео голів матчу.


Матч «Волині» і «Металіста» розпочався на луцькому стадіоні «Авангард» о 14.00. Це мав бути заключний матч 2014 року. «Волинь» приймала вдома «Металіст» із Харкова.

Нагадаємо, що обидві команди перебували у верхній частині турнірки, між ними всього 1 очко, обидві набрали ходи в чемпіонаті – «Металіст» не програвав у жовтні-листопаді. «Волинь», своєю чергою, не програє чотири матчі поспіль, різниця забитих-пропущених голів складає 9:2.

До слова, сьогодні вранці на «Аванграді» відбулася традиційна передматчева нарада учасників поєдинку 10-го туру Прем`єр-ліги «Волинь» - «Металіст». Офіційні особи ФФУ, УПЛ та команд-учасників обговорили організаційні питання проведення матчу.

Кольори команд є традиційними: «Волинь» грає у білій формі, «Металіст» - у жовтій.
До того ж, інспектор матчу Ігор Покідько та четвертий арбітр Сергій Березка нагадали про погодні умови, у яких триває поєдинок, відтак просили гравців грати хоч і жорстко, але не жорстоко, без травм.

Водночас делегат ФФУ Ігор Наскалов залишився задоволеним станом газону на «Авангарді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волиняка Показати IP 7 Грудня 2014 16:47
Штраф і дісквал стадіону на декілька ігор забезпечені! А у світлі відмови інвестором фінансування клубу, то друге коло "Волинь" буде виживати! Ганьба ультрас-правосекам які у країні безлад творять от і до футболу докотилось... тільки такими виходками можуть "прославляти" Україну!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus