USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Волинь візьме шефство над військовими частинами

22 Серпня 2016 09:45
Координаційну раду, що займатиметься підвищенням боєздатності військових частин, дислокованих на території області, створюють на Волині.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 22 серпня.

Голова ОДА Володимир Гунчик повідомив, що під час засідання ради оборони нещодавно присвятили значну увагу підвищенню обороноздатності військових частин, що розташовані на території області. Так, на Волині створять координаційну раду з виконання Указу Президента – йдеться про шефство області над чотирма військовими частинами – 14-ою ОМБ та її військовими підрозділами, Національною гвардією та військовим госпіталем. Зі слів посадовця, вояки 14-ї ОМБ вже протягом 2 з половиною років перебувають за межами місць постійної дислокації. Під час зустрічі з командувачем оперативного командування «Захід» голова ОДА проінспектував всю територію військового містечка, з’ясувавши, що існує величезний масив роботи.

До координаційної ради увійдуть представники влади, бізнесу, державних установ – за кожною групою закріплять певні споруди і на виконання Указу організують заходи з підвищення боєздатності військових частин через матеріально-технічне стимулювання в місцях постійної дислокації. До цього закликають долучитися виробників будматеріалів, лісівників, представників дорожніх служб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Серпня 2016 10:26
ШАновні "чиновники" да буде вам відомо прості люди та бізнес фінансують армію з 2014р!!!!!! купуючи від носків до БТРів.... а президент зараз проснувся???? чи вирішили взяти і ці грошові потоки в офшорні ручки? а якже гучні заяви про міліарди на армію а як же паради військової немочі???
Волинянин Показати IP 22 Серпня 2016 10:53
То може вернутись до колишньої , козацької, добиде кожне велике місто мало свої полки і їх забезпечувало...І був би полк Волинський а не якесь там ОМБР...
xxxxzzzrww Показати IP 22 Серпня 2016 10:55
3.14ызда прийде частинам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus