USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Волиняни передали на схід автономну електростанцію та «Бандерівку»

24 Березня 2015 09:00
10 тонн продуктів харчування, а також провіант та засоби гігієни відправив бійцям на схід Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська, – інформують у прес-службі Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Також українські бійці отримають відремонтований автомобіль «Бандерівка» та 30-ти кіловатну автономну електростанцію.

До збору продуктів активно долучилися кілька районів, зокрема Іваничівський, Володимир-Волинський, Луцький та Любомльський, а також Володимир-Волинський.

Свободівець, екс-голова Іваничівської РДА Андрій Бадзюнь, придбав 30-ти кіловатну автономну електростанцію, яка буде забезпечувати електроенергією батальйон «Карпатська Січ».

«Сьогодні ми відправили черговий вантажний автомобіль на лінію українсько-російського фронту на схід, а саме в 14-ту бригаду в район міста Горлівка, а також в добровольчий батальйон «Карпатська Січ», який перебуває у селищі Піски. Відремонтований автомобіль «Волинянка», який ми назвали «Бандерівка» тепер буде служити вірою і правдою бійцям 14-ої бригади. Таким чином, ми виконали прохання нашого побратима Максима Ромащука. Автомобіль нам передав лучанин Орест Ковальчук. А відремонтував його депутат Луцької райради від ВО «Свобода» Олег Доленко», – розповів голова Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська свободівець Сергій Коба.

Автомобіль освятив капелан батальйону спеціального призначенння «Січ» отець Олександр Вронський.

Раніше Інформаційне агентство Волинські новини писало про волинянок, які влаштовують аукціони в США, аби допомагати бійцям.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus