USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Волинянин із Kalush Orchestra розповів про рідних, які отримали поранення на фронті

24 Серпня 2022 12:14
Після 24 лютого багато взяли в руки зброю і пішли захищати Батьківщину. Поки Тимофій Музичук, відомий як сопілкар групи Kalush Orchestra, відстоює культурний фронт, його рідні воюють на передовій.

В інтерв’ю «Rostyslove Production» він розповів про близьких, які отримали поранення, передає УНІАН.

«Мій брат Назар зараз у Київській області. Зв’язок тримаємо, час від часу телефонуємо один одному. Він знаходиться зараз у себе там в частині (в Київській області, – ред). Тобто не на фронті. Каже, що в гарячих точках не був. Навчання у нього у військовій частині, він старший лейтенант», – розповів Музичук.

А ось троюрідний брат Тимофія, а також ще один близький родич були в зоні активних бойових дій, де отримали поранення. Так, товариш артиста втратив обидві ноги і зараз проходить лікування в Ізраїлі.

Читати ще: По 24 гривні за 24 години: KALUSH Orchestra оголосили збір коштів на реабілітацію захисників з «Азовсталі»

«Троюрідний брат був поранений, було кілька операцій. З сусіднього села теж родич був поранений. Теж багато операцій переніс, а зараз вже вдома. Ще знайомий втратив дві ноги. Зараз він в Ізраїлі, йому потрібні протези», – поділився артист.

Читати ще: Сопілка для «Стефанії». Хто навчав волинян з гурту KALUSH Orechestra

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus