USD 40.60 40.90
  • USD 40.60 40.90
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.12 10.28

Волинянин отримав «Золотий хрест» за успішні бойові завдання на Харківщині

7 Січня 2024 13:55
Військовослужбовця 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого з Рожища Дмитра Сасовського нагородили нагрудним знаком «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Про це повідомили в Рожищенській міській раді.

Перед початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну Дмитро залишив роботу за кордоном, повернувся в Україну та згодом став контрактником 14 ОМБ.

Державну нагороду йому присвоїли ще влітку минулого року.
Читати ще: Воює з перших днів: 23-річний волинянин отримав «Золотий хрест» від Залужного

Як зазначили у міськраді, 23-річний солдат Дмитро Сасовський проявив особисту мужність і героїзм, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку та був удостоєний відзнаки Головнокомандувача ЗСУ за відмінне виконання бойових завдань на передових «гарячих» позиціях Куп’янського напрямку, що на Харківщин.

Зазначимо, що нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджують осіб рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних сил України за успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Читати ще: Захисник з Волині отримав «Золотий хрест» від Залужного
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus