USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Підбив БМП ворога: воїн з Волині отримав «Золотий Хрест» від Залужного

3 Квітня 2023 10:30
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний нагородив військового з Волині Андрія Іщука почесною нагрудною відзнакою «Золотий Хрест».

Про це повідомляє 4-й відділ Ковельського РТЦК та СП.

Андрій Іщук – майстер-сержант 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

«12 лютого 2023 року майстер-сержант Андрій Іщук, перебуваючи у протитанковій засідці влучним пострілом з ПТРК «Стугна-П» підбив БМП противника, яка вогнем підтримувала штурм ворожої піхоти. Дякуючи результативним діям майстер-сержанта Андрія Іщука та мужньому опору гірських піхотинців ворожий штурм вдалося відбити», – повідомили у 10 ОГШБр.

Читати ще: Військовий з Волині отримав «Сталевий хрест» від Залужного

Як зазначається, нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знову Показати IP 3 Квітня 2023 12:39
Чому за такий вчинок нагороджений не бойовим орденом а якоюсь відзнакою
прапорщик до Знову Показати IP 3 Квітня 2023 14:48
Для кожної нагороди існують певні умови. Вони детально виписані. Подивись в соціальних мережах і не буде потреби задавати неадекватні запитання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus