USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.83 9.98

Волинські оперативники повернулися зі східних кордонів

23 Грудня 2014 18:00
Працівники карного розшуку повернулися на Волинь. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

На подвір’ї обласного управління правоохоронців зустріли керівник УМВС України у Волинській області міліції Петро Шпига, начальник карного розшуку Геннадій Єпіфанович і колеги.

Із собою зі східних кордонів оперативники привезли трофейний, пошарпаний східними вітрами, Український Прапор, який нагадуватиме їм про тривале відрядження у зоні бойових дій. Підпис на синьо-жовтому полотні «АТО м.Старобільськ» - стане пам'яттю про службу на сході.

Головний міліціонер, потиснувши кожному руку, привітав оперативників із успішним поверненням додому та подякував їм за сумлінне виконання службових обов’язків.

Своєю чергою Геннадій Єпіфанович по-батьківськи привітав підлеглих, висловив побажання, щоб ця ротація волинських працівників була останньою.

Насамкінець колеги-жінки нагородили мужніх чоловіків квітами та поцілунками. А після міцних обіймів та щирих слів привітань оперативники сфотографувалися на згадку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus