USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинські школярі купили військовим шість дронів за виручені на ярмарці кошти

25 Жовтня 2023 06:48
Шість дронів подвійного призначення придбали діти за кошти, виручені під час проведення осінніх ярмарків у закладах загальної середньої освіти Дубівської громади.

Про це інформують у громаді.

«Сучасна російсько-українська війна – технологічна. Останнім часом її навіть називають «війною дронів». Дрони потрібні всім: піхоті, розвідці, арті, вони на фронті як повітря. То ж, збільшення кількості БПЛА – одне з питань, над яким останнім часом потужно працюють не лише Сили оборони України. Українські реалії нині такі, що діти не менше за дорослих переймаються проблеми, які треба вирішувати нагально і саме діти сьогодні разом з військовими наближають нашу Перемогу», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Ковельські школярі наярмаркували для ЗСУ понад 100 тис. грн

Як зазначається, заклади освіти Дубівської громади першими, серед ЗЗСО і громад Ковельщини, підтримали ініціативу Ковельської районної військової адміністрації і організували осінні ярмарки та зібрали кошти для придбання дронів.

У стінах сільської ради учні Дубівського ліцею, ліцею села Вербка та Облапського ліцею урочисто передали 6 дронів представникам Ковельського 54 батальйону 100 окремої бригади територіальної оборони.
Як інформували раніше, студенти та викладачі волинських коледжів купили 20 дронів для військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus