USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинські захисники отримали чергову партію дронів від облради

28 Грудня 2023 20:21
Найчастіше запитувану воїнами допомогу доправили на передову Лимано-Куп’янського напрямку голова Волиньради Григорій Недопад, його перший заступник Юрій Поліщук та депутат Ігор Лех.

Майже три десятки квадрокоптерів – Mavic 3 Pro з потрійною ширококутною камерою та FPV- безпілотники з функцією first person vision, тобто «бачення від першої особи» – передали 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого, 67-йй ОМБр та різним підрозділам 100-ї бригади ТрО. Про це інформують у Волинській облраді.

Окрім того, захисникам привезли різдвяні подарунки, листівки і смаколики, які власноруч виготовили вихованці обласного еколого-натуралістичного центру.
Читати ще: Ковель передасть 50 радіостанцій для тероборонівців

Воїни просили переказати їхню щиру вдячність колективам обласних комунальних закладів, які у координації з Волиньрадою придбали дуже потрібні на передовій безпілотники. Зокрема за теперішню партію дронів дякують обласним клінічній та інфекційній лікарням, центрам служби крові і медичної статистики, бюро судмедекспертизи, Волинському медінституту, санаторію «Пролісок», КП «Волиньпроєкт», обласному Центру позашкільної освіти, Малій академії наук та навчально-курсовому комбінату, коледжу культури і мистецтв імені І. Стравінського, обласному драмтеатру, Головненському Центру освіти, Любомльському професійному ліцею, Володимирським агроколеджу, педколеджу та Центру освіти, Нововолинському центру профтехосвіти, Старовижівському професійному, обласному науковому та Княгининському ліцеям, Крупівському і Рожищенському навчально-реабілітаційним центрам, Голобському психоневрологічному інтернату, краєзнавчому музею, ДЮСШ «Колос» та обласній школі вищої спортивної майстерності, а також КП «Управління будинком» обласної ради.
Читати ще: Луцька міськрада передала військовим квадрокоптери MAVIC 3 та зарядні станції

Голова обласної ради Григорій Недопад запевнив, що місія забезпечення волинських захисників квадрокоптерами, а також усім іншим, заявленим у запитах бойових підрозділів, триватиме й надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus