USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Волинському селянину вже не страшний вступ до СОТ

27 Лютого 2009 18:00
Селян у «Зимовій агрошколі» готували до вступу у Світову організацію торгівлі. Про це під час прес-конференції щодо підсумків роботи цієї школи розповіла директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук, – повідомляє 27 лютого репортер «Волинських Новин».
 
За словами Раїси Кучмук, сьогодні селянин ще не готовий прийняти вимоги СОТ та відповідати їм. Тому його потрібно навчити цього, чим частково займались у «Зимовій агрошколі». Починаючи з грудня 2008 року, провели півсотні навчальних семінарів, у яких взяли участь 804 сільські жителі. Всього на цей проект з обласного бюджету виділили дев’ять тисяч гривень.
 
Метою семінарів було навчити селян працювати та заробляти гроші на власній землі. Тобто зробити із селян-одноосібників дрібних підприємців. «Коли хобі реалізується в дохід – це щастя», – зауважив директор Волинського обласного учбового центру АПК Рокині Ростислав Войтюк.
 
Найбільш активними учасниками «Зимової агрошколи» виявилися Володимирський, Іваничівський, Любешівський та Камінь-Каширський райони. Вчителі-спеціалісти були дуже вражені потенціалом селян та їхніми ідеями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus