USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Волинський митник завдав державі збитків на 360 тисяч

11 Грудня 2015 10:15
Через злочинні дії митника держава недоотримала 360 тисяч гривень.

Про це інформують у прес-служба прокуратури області.

Згідно з результатами проведення слідчими прокуратури Волинської області та оперативного підрозділу обласного Управління СБУ комплексу слідчих (розшукових) дій зібрано достатньо доказів та оголошено про підозру у зловживанні службовим становищем посадовцю Волинської митниці ДФС.

Встановлено, що головний державний інспектор відділу митного оформлення одного із митних постів Волинської митниці ДФС, діючи умисно, в інтересах суб’єкта господарської діяльності, що спеціалізується на імпорті в Україну транспортних засобів, під час проведення митного оформлення двох вантажних транспортних засобів підтвердив неправильний тип транспортного засобу, що призвело до несплати підприємцем усіх необхідних платежів і зборів на суму 360 тисяч гривень.

Слідчим прокуратури, за погодженням із прокурором, до суду подані клопотання про обрання працівнику митної служби запобіжного заходу та його відсторонення від займаної посади.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Кріс Показати IP 11 Грудня 2015 10:22
Його чекає суворе покарання - звільнення
Анонім до Кріс Показати IP 11 Грудня 2015 10:58
А на наступний після звільнення день буде працювати на аналогічній посаді.
Андрій Показати IP 11 Грудня 2015 13:09
360 тисяч, це за одне оформлення.За день, як мінімум мільйон!
Deymon Показати IP 11 Грудня 2015 14:47
Та цих митників всіх на детектори брехні тестувати . під час роботи камери чіпляти щоб записували відео та звук як вони працюють та шмон ііхніх сімей. Бо вони будують мільйонні хороми та оформляють звісно що не на себе. Перевірити усі банківські рахунки усієіі сім'іі. Хто винен буде наказаний конфіскацією майна. Тюремним терміном та виселення з прикордонноі зони у якесь далеке і глухе село
Кріс до Deymon Показати IP 11 Грудня 2015 15:59
Злий ти
Deymon Показати IP 11 Грудня 2015 17:19
Хіба не справедливо ? Ну хай буду злим та треба міняти державу. А вот добрі що наробили. Країна живе в два рази краще а через рік і в 4 рази краще потім буде. Робіть висновки самі. Нам би такого лідера як Лукашенко порядок наводив би а то при владі блазні та імітатори реформ. а результати маємо як маємо. Отак і живем. і хваліться європейцям що ти Українець. Да вся європа сміється з наших дибільних законів і бардаку який є. Якщо вам подобається що митники за рік роботи стають мільйонерами в валюті. то рядовий трудяга ледь може прокормити себе у нинішній час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus