USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинський письменник – претендент на здобуття національної премії

16 Вересня 2016 14:36
Волинська організація Національної спілки письменників України висунула Івана Корсака на здобуття Національної премії імені Тараса Шевченка. Про це розповіла голова Волинської організації НСПУ Ольга Ляснюк, - повідомляє «Громадське. Волинь».

«Ми висунули Івана Корсака на цю премію за три книги. А саме: «Борозна у чужому полі», «Запізніле кохання Миклухо-Маклая» та «Вибух у пустелі»… Іван Феодосійович безперечно заслуговує на цю відзнаку. Крім того, у нього ще й така знакова подія у цьому році. 15 вересня йому виповнюється сімдесят років. На засідання правління нашої організації ми одностайно вирішили, що Іван Корсак вартий того, аби бути відзначеним такою премію», – розповіла Ольга Ляснюк.

Довідково:

Іван Корсак – письменник, журналіст, почесний громадянин Луцька та Каменя-Каширського. У творчості автора переважають романи та оповідання історичної тематики, де автор вміло розповідає про видатних українців, які з тих чи інших причин незнані та не пошановані в нашій державі.

У доробку Івана Корсака такі твори, як: «Тіні і полиски», «Покруч», «Оксамит нездавнених літ», «Гетьманич Орлик» , «Імена твої, Україно», «Таємниця святого Арсенія», «Тиха правда Модеста Левицького», «Капелан Армії УНР», «Отаман Чайка», «Діти Яфета», «Корона Юрія», «KARŪNOS DEIMANTO PASLAPTIS» \ «Секрети королівського діаманта», «Завойовник Європи», «Немиричів Ключ», «На межі», «Мисливці за маревом», «Борозна у чужому полі», «Перстень Ганни Барвінок», «Вибух у пустелі», «Запізніле кохання Миклухо-Маклая».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
заболоття Показати IP 16 Вересня 2016 15:44
Ви йому як і його сину ще доктора економічних наук дайте, бо їм всьго мало.
Анонім Показати IP 16 Вересня 2016 15:48
Внесок у спілку творить чудеса
Дмитро Показати IP 16 Вересня 2016 16:53
Шо Ляснюк, шо Корсак - один х...р. Пиз......ота містечкова.
Ахерон до Дмитро Показати IP 18 Вересня 2016 23:31
построй в селі церкву і подумай про вічне...
заболоття Показати IP 17 Вересня 2016 11:45
Під,, гради,, і в окопи не старий не спішить ні молодий.Хто забув то Україна їм дала і квартири в луцьку і вищі освіти і наукові ступені і успішний бізнес при всіх владах а їм всього мало.
полішуки Заболоття Показати IP 17 Вересня 2016 17:01
Він тягне на Нобелівську в області краєзнавства нашого краю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus