USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Восьмикласник з Волині - призер міжнародних змагань

13 Грудня 2013 22:00
Хлопець перевершив свій попередній результат.

Міжнародні змагання з метання списа днями завершилися у Республіці Білорусь. Честь Волинської області відстоювали 13 учасників. Усього в турнірі разом з господарями взяли участь 9 країн Європи, - інформує ТРК «Аверс».

Один з учасників змагань – Павло Палій, який навчається у 8 класі. Щоб потрапити на міжнародні старти, Павло Палій на попередньому турнірі, який відбувся у жовтні, метнув спис на 48 метрів, виконавши 2-й розряд. А в Білорусі він перевершив цей результат.

«Я лідирував до четвертої спроби, але молдованин мене випередив, і це для мене була конкуренція. В останній спробі я метнув 51, виграв...», - розповів спортсмен. Хлопець успышно навчається в школі. Переконує, що спорт тільки сприяє його навчанню.

В сніжну погоду спортсмени тренуються у спортзалі, виконують на тренажерах відповідні вправи та роблять розминку зі списом. З прихильниками цього виду спорту займається і Михайло Богдан. Цьогоріч хлопець виконав другий дорослий розряд. Каже, що прагне рівнятися на свого старшого брата Максима, який є срібним призером чемпіонату Європи та рекордсменом України з метання списа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus