USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Воїни волинської бригади отримають дитячі малюнки та медалі. Фото

22 Серпня 2023 21:36
З нагоди Дня незалежності України воїни Князівської бригади отримають подарунки від керівництва обласної ради та маленьких волинян.

За зверненням командира військової частини, підполковника Олексія Трубнікова 15 героїчних воїнів 14-ї окремої механізованої бригади ім. князя Романа Великого з числа офіцерського і сержантського складу отримають пам’ятні відзнаки, інформують у Волиньраді.

«У співпраці з благодійниками ми підготували для наших захисників пам’ятні монети «Народжений в Україні», які викарбувані до визначної дати – Дня незалежності України. Усе це – задля пошанування наших Героїв – бійців, які гідно та сумлінно виконують свій військовий обов’язок у найскладніші для держави часи і демонструють особисті зразки мужності та відваги на передовій», – зазначив голова Волиньради Григорій Недопад.
Читати ще: Наймолодшому – 19: волонтери з Волині поїхали відбудовувати Херсонщину

Окрім цінних подарунків на Харківський напрямок, де нині дислокується князівська бригада, для командування та усіх бійців військової частини, прямує й вітальна адреса за підписом голови обласної ради, а також патріотичні малюнки, які підготували і передали воїнам вихованці Затурцівської спеціальної школи.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення і дотепер малеча перебуває у Люблінському воєводстві Польщі, під опікою Фундації Честь Допомоги Дітям, яке очолює великий друг Волині, меценат і благодійник Пйотр Зигарскі.
«Дивлячись на ці малюнки, переконуєшся, що наші дітки, які проживають у гарних і комфортних умовах, все ж не полишають надії повернутись у мирну і квітучу Україну, яку вони зобразили на своїх малюнках. Малеча доповнила свої роботи й словами вдячності та підтримки нашим воїнам. Нехай ці подарунки хоч трішки зігріють душі оборонців у ці святкові дні та допоможуть їм відчути нашу глибоку шану і повагу», – підкреслив Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus