USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

Вибух біля будинку депутата: на Закарпатті затримали підозрюваного з гранатою

29 Січня 2024 09:48
Правоохоронці затримали в Ужгороді чоловіка, якого підозрюють у тому, що саме він кинув гранату на подвір’я будинку, де мешкає депутат Закарпатської обласної ради.

Про це повідомила Закарпатська обласна прокуратура.

«За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури викрито та затримано 27-річного мешканця Мукачева за підозрою в умисному знищенні чужого майна шляхом вибуху та незаконному поводженні з боєприпасами (ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 263 КК України)», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що завдяки оперативно-розшуковим заходам правоохоронцям вдалося встановити особу чоловіка, який 23 січня в Мукачеві кинув гранату на подвір’я будинку депутата Закарпатської облради.

Від вибуху ніхто не постраждав, однак було пошкоджено майно потерпілого. Сума збитків установлюється.

Читати ще: Підрив гранат у сільраді на Закарпатті: кількість загиблих зросла до двох

Підозрюваного затримали 28 січня в Ужгороді. В його особистих речах правоохоронці знайшли гранату РГД-5.

«Викриття правопорушення прокурорами здійснено спільно зі слідчими СУ ГУ Нацполіції Закарпаття та спецпризначенцями КОРДу», – додали у прокуратурі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus