USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

«Я б на цей концерт не пішов», – Порошенко про сина, який вийшов на сцену під фразу «рускіє в Лондонє»

3 Березня 2020 14:54
Експрезидент Петро Порошенко відмовився коментувати інформацію про виступ свого сина Михайла разом з російським репером Face на концерті в Лондоні.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Сьогодні колишній глава держави Петро Порошенко під час зустрічі з журналістами в кулуарах Верховної Ради відмовився дати коментар з приводу недавнього інциденту з участю його сина на концерті російського репера Face в Лондоні. Експрезидент пояснив, що не впливає на рішення сина, але сам на такий конрцерт не пішов би.

Зі слів Порошенка, останнім часом Face відомий тим, що відвідував акції протесту в Москві і випустив гостросоціальний альбом, який критикує сучасний стан справ в Росії.

Як повідомлялося, під час виступу відомого російського репера Face в Лондоні помітили сина колишнього президента України Михайла Порошенка. На відео видно, як хлопець піднявся на сцену, після чого Face прокричав «росіяни в Лондоні!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Трикаш Показати IP 3 Березня 2020 15:15
Правельно. Ми за своїх дітей вчинки невідповідаїм.
Сергій Показати IP 3 Березня 2020 15:39
Мудро і толерантно відповів дівчинці. Дійсно, буде мати дітей такого віку, зрозуміє чи завжди вони слухають і коряться волі своїх батьків. Звичайно, що відповідальність у вихованні лежить на плечах у батьків, але ж і оточення в якому навчаються, зростають діти, теж чинить свій вплив. Такий світ зараз, он на головного митника достатньо подивитись, на його походеньки у стрипклуб, начебто свідома, доросла людина.
Наталія Показати IP 3 Березня 2020 15:41
Дуже шкода людей, які бігають зараз по всім тисячникам і паблікам з виправданнями міши порошенка. Хтось має сказати людям, що це не обов‘язково. Не треба вписуватися за все гівно, що робить ваш кандидат, не важливо хто це - порошенко, зеленський, юля, ярош ггг Ви маєте право засуджувати людину, за яку віддали свій голос, маєте право бути розчарованими і обуреними. ба більше - ви перші маєте на це право, це нормально, не соромно. Якщо малого пиздюка виховали так, що в нього відсутня тривка ідентифікація зі своїм народом, якщо він дозволяє собі ідентифікацію з ворогом, то він ворог. І ви ворог, якщо згодні закривати на це очі.
Їван з Гнідави Показати IP 3 Березня 2020 16:11
Яка хата - такий тин, який батько - такий син !
Ага Показати IP 3 Березня 2020 16:28
синуня-придурок, такому здоровому телку пора б вже усвідомлювати, що його батько публічна фігура , мякко кажучи, не згадуючи вже про "президента країни", хай і "екс", а це накладає певні зобов "язання на всю сім"ю, а тому не годиться вести себе як дебіл, списуючи все на період пубертату(щось затягнутого, до речі)
анон до Ага Показати IP 3 Березня 2020 17:06
100% підтримую. це ж не простої людини син, а президента. Видно які в сім.і патріоти. шо син таке виробляє.
дідо Показати IP 3 Березня 2020 18:08
розум на дітях відпочивая.... поки батько країну спасав, синок деградував.
факт Показати IP 3 Березня 2020 19:06
...Неначе суки з кобелями,жиди злигались з москалями...
Андрей Показати IP 3 Березня 2020 19:53
Пётр Алексеевич, сужается кольцо вокруг Вас. Любой новый прокурор будет для Вас немного хуже сегодняшнего. Ну и мы никуда не делись, несмотря на Ваше быдло и тупых порохоботов. Кошмарить Вас будем с новой энергией. Новый прокурор — новый кошмар. Должен по утрам просыпаться и пересчитывать, что можно спасти из украденного. Рано или поздно всё отнимем, поделим и раздадим людям. Даже то, что уже переоформил и перепрятал
микола Показати IP 3 Березня 2020 19:54
та треба було 2014 перед виборами співати
Она Показати IP 3 Березня 2020 20:30
Потрiбно памятати хто твiй батько.Немае чого повчати iнших, якщо свого невгледiв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus