USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

«Я не винен, я йому допомагав»: судять лучанина, який зарізав друга

17 Квітня 2021 22:03
У Луцькому міськрайонному суді днями розглядали справу за статтею «Умисне вбивство». Звинувачують у цьому раніше судимого Мамая Курочку.

За версією слідства, 30 травня 2020 року він прийшов додому до друга та зарізав його. Відбулося все у Луцьку в квартирі на вулиці Луговій, повідомляє телеканал «Аверс».

Сам звинувачений стверджує, що він не винен. Розповідає, що загиблий Сергій мав великі проблеми. Його судили за викрадення автомобіля.

Сергій, за словами Мамая, зателефонував йому і попросив грошей, щоб заплатити за комуналку. Коли Мамай приїхав до нього, то Сергій показував йому повідомлення з погрозами від власника викраденого автомобіля.

Курочка розповідає, що вони поговорили і він пішов, бо о дев’ятій вечора до Сергія мала прийти перевірка, адже той був під домашнім арештом.

Мамай запевняє, що не вбивав друга. А поліція, мовляв, «пов’язала» його тому, що він був останнім, із ким Сергій говорив телефоном.

«Мене тримають під вартою без обґрунтованих прямих доказів моєї причетності до вбивства мого друга Сергія Анатолійовича, – заявляє він. – Мотивації моєї причетності немає, я тільки приходив до нього в гості, я йому допомагав, про це кажуть усі свідки».
На останньому судовому засіданні допитували свідків. Сусідка розповіла, що бачила того вечора загиблого через вікно. Орендодавець будинку розповідала, що комунальні борги справді були, і величенькі.

Ще один свідок – чоловік, у якого до викрадення машини жив Сергій. Однак жоден із них не зміг підтвердити той факт, що Сергія вбив Мамай.

Суддя попросив прокурора, аби на наступне судове засідання привели усіх можливих свідків.

Наприкінці засідання хлопець попросив, аби йому замінили адвоката, бо теперішній нібито не справляється зі своєю роботою. Та захисник не мав жодних претензій і попросив у судді того ж.

На наступному судовому засіданні продовжать слухати свідків. Тим часом вже в травні мине рік з часу вбивства. Рішення суду Мамай Курочка чекає під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 17 Квітня 2021 23:45
і ОЦЕ прохература направила до суду ?!!!!!!!!!!! де знаряддя вбивства, де мотив ?!!!! за такими обставинами можна звинувачувати будь-кого, хто виявився у непотрібний час у непотрібному місці. а як вам така версія: мєнти це все підлаштували і самі замочили того жмурика (навмисне чи випадково)
Степан Показати IP 18 Квітня 2021 09:40
Якщо не доведено що він винен, для чого писати що саме він зарізав друга?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus