USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Ягодинська митниця ставить палки в колеса підприємцям

25 Квітня 2014 14:50
Ягодинська митниця неодноразово перешкоджає підприємцям здійснювати експертні операції. Зокрема, це стосується дикорослих рослин, ягід, грецьких горіхів, соняшникового насіння.

Про це розповів у своєму запиті до прокурора області депутат Іван Смітюх.

Він зауважив, що чимало волинських підприємців займаються заготівлею таких товарів у населення, але волинські митники постійно перешкоджають цій діяльності і направляють бізнесменів на оформлення документів їхати в інші області, зокрема в Донецьк.

«Я сам вирішив перевірити це, закупив 10 тон грецького горіха, сплатив податки. Начальник митниці (нині вже покійний) відправив у Миколаївське відділення щоб дали дозвіл. Ми вже пройшли кримінальну справу, митники приходили до кожної бабки. Поки це все затягувалося, з 20 тон лишилося 7, дві третини знищені», - каже депутат.

Оформлювати довелося документи за другим колом. Зі слів депутата, вже третю добу ніхто не береться оформляти документи.

«Прошу прокуратуру втрутитися, чому митниця це робить? Все насіння гарбузове, горіх, всі дикорослі підуть в інші області. А кошти в бюджет нам же потрібні», - зазначив він.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
НЕЛУЧАНИН Показати IP 25 Квітня 2014 15:29
на митницю треба заїзджати або з грошима або з кулеметом
Юрій Показати IP 25 Квітня 2014 15:44
Щось цей Смітюх пі... Треба було брата підключити депутата від ПР, що кричав "Путін,Путін".Тепер нехай у РФ їде оформлятись.
ця людина до Юрій Показати IP 25 Квітня 2014 15:46
мала в приватній власності центральний офіс пр(памятаєте той що спалили) там схєм та схєм..
Анонім Показати IP 26 Квітня 2014 01:42
Невже ви думаєте що щось зміниться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus