USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

Його відео збирають мільйонні перегляди: у Луцьку з концертом виступить співак з харизматичним вокалом SHUMEI

13 Лютого 2023 15:21
У Луцьку запрошують на концерт молодого співака SHUMEI. Його відео набирають мільйонні перегляди. У концертній програмі – авторські композиції і яскраві кавери.

Про це повідомляють організатори.

У цей непростий для нашої країни час народжується дуже потужна, глибока й потрібна музика, з’являються талановиті виконавці, які творять новітній вимір українського шоу-бізнесу.

Молодий співак з харизматичним вокалом Олег Шумей (SHUMEI) за декілька тижнів до повномасштабного вторгнення росії на територію України випустив свою дебютну пісню, яка зараз є одним з музичних рупорів для українського суспільства.

На четвертий день війни написав пісню «Тривога», від якої щоразу мороз іде по шкірі, яка й сьогодні передає душевний стан кожного українця.
«Я не можу підібрати слів, щоб описати нашу націю. Мужністю кожного українця зараз вражається весь світ», – каже співак.

Неймовірний творчий потенціал Олега Шумея (SHUMEI) став відкриттям періоду війни. Переспів пісні «Біля тополі» у його виконанні просто розірвав соцмережі.
Його відео набирають мільйонні перегляди.

Його пісні та кавери слухають на фронті, на патріотичних заходах, у середовищі української діаспори за кордоном.

І вже зовсім скоро лучани та гості міста матиметуть змогу почути їх наживо.

Коцерт відбудеться 15 лютого о 19 годині у приміщенні Волинського музично-драматичного таетру.

Квитки можна придбати за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Січня 2023 10:35
Хтоета? Мільйонні перегляди, ого, круто. Хтось його дивиться на повторі
Анонім Показати IP 13 Лютого 2023 19:49
Жахнувся від байдужості й непоінформованості людей, пройшовся на роботі по поверху, колеги 24-44 річного віку не знають хто це такий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus