USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Юні рожищенські пожежники – найкращі в області

26 Квітня 2018 17:07
Формування активної життєвої позиції щодо власного життя, озброєння знаннями та навичками безпечної поведінки, збереження та зміцнення здоров’я, формування здорового способу життя, вміння дітей орієнтуватись в надзвичайних ситуаціях - це основні постулати Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників, обласний етап якого нещодавно відбувся.

За першість змагалися 5 команд-переможців зональних етапів з Горохівського, Рожищенського, Старовижівського, Камінь-Каширського та Любомльського районів.

При оцінюванні виступів команд судді враховували артистизм, кмітливість, дотепність учасників фестивалю, хореографічну і вокальну майстерність. Лейтмотивом виступів конкурсантів стали важливість дотримання правил безпеки та популяризація професії рятувальника як однієї з найбільш гуманних та затребуваних у суспільстві.

Всі команди показали хорошу підготовку, кожен виступ вражав оригінальністю, змістовністю, цікавою сюжетною лінією, творчими здібностями учасників. У залі було весело та гамірно, не вщухали оплески вболівальників. Але саме дружина юних пожежних з Рожища створила своїм виступом у глядачів та журі просто таки вибуховий настрій.

Учні Рожищенського НВК №4 Аліна Горисюк, Андрій Сергійчук, Вікторія Демчук, Ілля Гречушкін, Марта Мельник та Андрій Мацюк, а саме вони представляли район на обласному етапів змагань, зуміли не просто донести до глядачів основну думку про те, що життя – це найвища цінність і його слід берегти, а й зробили їх безпосередніми учасниками свого виступу.

Отож за результатами змагань було визначено переможців: команда «Фаєр» (Старовижіський район) - третє місце, другий результат показали учасники команди «Палаючі серця» з Каменя-Каширського, а заслужену перемогу здобули «Вартові життя» з міста Рожища. Юні рожищани вразили своїм артистизмом, згуртованістю, вмінням зацікавити глядача. А готували команду до виступу педагоги Наталія Янчинська та Олена Вальчишин.

Тетяна Боярин
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus