USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

За $2000 став бортпровідником: ухилянт з Києва не зміг виїхати через «Ягодин» із підробленими документами

25 Червня 2023 15:14
На Волині судили менеджера із Києва, який намагався через «Ягодин» виїхати за кордон за підробленими документами. Любомльський районний суд оштрафував ухилянта-невдаху на 68 тисяч гривень.

Як йдеться в матеріалах справи, уродженець Донецька Микита С., який працює менеджером із продажів у ТОВ «Аква-Інновації», у лютому цього року в одному з Телеграм-каналів домовився про виготовлення документів, які дали б змогу безперешкодно виїхати за кордон.

Зокрема за 2000 доларів йому мали виготовити фальшиве свідоцтво бортпровідника, наказ про відрядження, лист-підтвердження щодо належності до авіаційного персоналу та трудовий договір.

31 березня у Києві в одному з відділень «Нової пошти» він отримав необхідні документи: з Луцька, зокрема, йому надійшло підроблене свідоцтво бортпровідника, наказ про відрядження та трудовий договір, а зі Львова – лист-підтвердження щодо належності до авіаційного персоналу.

Проте волинські прикордонники не купилися на фальшивки. Підриємливого менеджера затримали 2 квітня під час проходження прикордонного контролю в пункті пропуску «Ягодин».

У суд обвинувальний акт надійшов з укладеною між обвинуваченим та прокурором угодою про визнання винуватості. Згідно з цією угодою, ухилянт повністю визнав свою вину.

Суд затвердив угоду та оштрафував Микиту С. на 68 000 гривень.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus