USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Закон про амністію» почав діяти в 6-ти областях

18 Лютого 2014 08:51
Обласні прокуратури Волині, Запорізької, Миколаївської, Івано-Франківської, Черкаської та Рівненської областей заявили про початок виконання "закону про амністію".

Про це повідомляється на сайтах відповідних обласних прокуратур, - інформує УНІАН.

Зокрема, прокуратура Волині заявляє, що вже виконала вимоги даного закону. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, правоохоронці закрили кримінальне провадження за фактом заблокування військової частини внутрішніх військ МВС у Луцьку на вулиці Лідавській.

У Запорізькій області процесуальний прокурор виніс постанову про закриття кримінального провадження за фактом блокування 26 січня цього року проїжджої частини проспекту Леніна (частина 1 статті 279 КК України).

Окрім того, група процесуальних прокурорів готує клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності 49 осіб, яким було повідомлено про підозру у спробі захоплення будівлі Запорізької облдержадміністрації та організації масових заворушень (частина2 статті 15, частина 1 статті 341 та частина 1 статті 294 КК України).

У Миколаївській області на виконання вимог "закону про амністію" кримінальне провадження за фактом публічних закликів до захоплення приміщення Миколаївської ОДА, яке перебувало у провадженні слідчого підрозділу ММУ УМВС України в Миколаївській області, закрите процесуальним керівником.

Прокуратура Івано-Франківської області закрила 5 кримінальних проваджень, які підпадають під дію закону.

Це, зокрема, кримінальні провадження, розпочаті за фактом захоплення Івано-Франківської ОДА, блокування виїзду з військової частини в м. Калуш, та блокування вулиць Чорновола у місті Івано-Франківську, вчинення хуліганських дій.

Прокуратура Черкаської області також подала до Соснівського райсуду клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності 66 учасників штурму черкаської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus