USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Запрошую в Бучу», – Подоляк різко відповів на заклики німців не надавати Україні зброю

26 Серпня 2022 19:25
У лівому крилі партії канцлера Німеччини Олафа Шольца закликали не постачати Києву важке озброєння, щоб досягти миру в Україні.

В Офісі Президента мають інше бачення ситуації та заявляють, що саме західне озброєння може принести мир на українську територію, повідомляє 24 канал.

Антикризовий радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк відреагував на скандальний лист лівого крила Соціал-демократичної партії Німеччини, лідером якої є Шольц.

Він наголосив, що російська армія несе тільки смерть, коли західна зброя допомагає Україні захистити своїх дітей. Михайло Подоляк запросив противників надавати Україні зброю відвідати Бучу та поспілкуватися з родичами замордованих українців.

Читати ще: Німеччина не передаватиме Україні зброю, з якої можна буде обстрілювати Росію, – Шольц

Варто зазначити, що канцлер Німеччини був на Київщині, де росіяни вчиняли страшні звірства. У середині червня Шольц разом з президентом Франції Еммануелем Макроном і прем'єром Італії Маріо Драгі відвідали знищений росіянами Ірпінь.

Після візиту до Ірпеня Шольц сказав, що побачене «багато говорить про агресивну війну росії, яка націлена на знищення».

Також на перші світлини, які публікували з Бучі, відреагувала очільниця МЗС Німеччини Анналена Бербок. Тоді вона закликала посилити санкції проти росії у відповідь на звірства в Україні. Згодом Бербок особисто побувала в Бучі та переконалася, на що здатні «прості російські люди».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus