USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Сьогодні клуб «Майдан» у Луцьку святкуватиме повноліття

23 Січня 2016 11:15
Повноліття – 18 років своєї діяльності – святкує вже завтра, у суботу, 23 січня, луцький пивний клуб «Майдан».

Про це повідомляють організатори заходу.

На свято запросили гурт LUIKU (TRANSKARPATIA від фронтмена DAZZLEDREAMSDIMITRI), відомий завдяки своїм композиціям-міксам кількох музичних культур транскарпатського регіону: української, турецької, польської, угорської, румунської та балканського краю.

«Музика для того, аби менше думати, а більше танцювати», – пишуть самі «луйківці» на офіційному сайті.

Водночас організатори подбали і про інші забави: конкурси з призами, смачний торт та балканські танці.

Деталі святкування та замовлення столів – за телефонами: (0332) 71 48 47 та 050 100 27 51

Адреса закладу: вулиця Бойка, 2.



Довідково.

Запальний денс у стилі world music із живими інструментами від нового українського проекту Luiku. Музика формації це мікс кількох музичних культур транскарпатського регіону: української, турецької, польської, угорської, румунської та балканського краю. Музика для того, аби менше думати, а більше танцювати.

Головним ідеологом Luiku є знаний український музикант і продюсер Дмитро Ципердюк (Dazzle Dreams). Проект починався як саундтрек до одного документального фільму, який згодом переріс у повноцінну концертну програму. Назва Luiku є поєднанням імені персонажу фільму Табір Йде В Небо Лойку Забара і західноукраїнського слова «вуйко», що означає «дядько».

Мереживо етнічних мотивів музики Luiku є результатом давньої любові Дмитра до world music і його етнологічних мандрів, під час яких він збирав ексклюзивний етнічний музичний матеріал народів транскарпатського регіону, збирав оригінальні музичні інструменти і вчився на них грати.

Luiku - це напівакустичний проект, плейбеком звучать лише інструменти, яких неможна відтворити. Наразі, концертний склад, окрім Дмитра, налічує ще двох учасників: діджея і за сумісництвом перкусіоніста та акордеоніста, однак у майбутньому музикант хоче розширити його до 7-8 музикантів, аби максимально повно використати, зібрані народні інструменти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 22 Січня 2016 20:32
ПОВНОЛІТТЯ це не теж саме, що і присутність розуму.
Andrij до Анонім Показати IP 22 Січня 2016 21:26
Do klyby zej vusliv ne prukladesh......
Анонім до Andrij Показати IP 22 Січня 2016 22:05
Пжалста, получи опровержение своих слов - 1)Кравчук - кравчучки (если молодой и не знаешь, что это такое - спроси у родителей) 2)Кучма - Кучму - Геть з України ! (тогда, когда начался экономический подъем Украины). 3)Пчеловод - это и сам обязан помнить. 4)Янукович - рост производства, закончившийся рыголюцией Гидности. 4)Порошенко - американский чиновник жалуется, что ему приходится общаться с Порошенко больше, чем со своей женой.
123 Показати IP 23 Січня 2016 17:15
В 200-та метрів від "Майдану" "Карабас-барабас", який всім заважає, а " Майдан" з цілодобовою гульнею не заважає нікому. Парадокс.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus