USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.35
  • PLN 10.00 10.20

Збірна України не втримала переможний рахунок з Боснією і Герцеговиною

12 Жовтня 2021 23:39
У матчі відбору на Чемпіонат світу збірна України з футболу значну частину ігрового часу перемагала збірну Боснії і Герцеговини, однак пропустила у другому таймі, не зумівши втримати переможний рахунок – 1:1.

Матч у Львові розпочався доволі неквапливо, однак поступово збірна України забрала м‘яч під контроль та почала переважати суперника. Вже перший свій небезпечний момент на 15-й хвилині українці реалізували: Циганков уникнув офсайду на лівому фланзі та прострілив на Ярмоленка, який розстріляв ворота – 1:0.

На 24-й хвилині українці могли подвоювати рахунок: під час контратаки Соболь прострілив на Тимчика, однак латераль ударом в один дотик влучив у ногу воротарю.

Наприкінці тайму активнішими вигяладали боснійці. На 34-й хвилині Пятов вимушений був двічі рятувати ворота після ударів впритул Колашинаца. А на 43-й хвилині український воротар знову вступив у гру, відбиваючи удар Хаджиахметовича.

На 50-й хвилині Тимчик мав ще один момент – латераль промчав правим флангом, але не влучив у дальній кут. Невдовзі міг забивати Яремчук – отримавши пас в розріз від Циганкова, форвард пробив повз ворота. Боснійці відповіли ударом Джеко – Пятов, викинувши руку, перевів на кутовий.

Тренерський штаб збірної України за 20 хвилин до кінця основного часу вирішив зіграти на утримання рахунку, випустивши другого опорника: Сидорчук замінив Шапаренка. Проте ця тактика не спрацювала, адже на 76-й хвилині Ахмедходжич класним ударом влучив у кут воріт Пятова – 1:1.

Фінальний свисток арбітра так і зафіксував нічийний рахунок – 1:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правда Показати IP 13 Жовтня 2021 06:56
Яка країна,такий і футбол,збірна "дов..ків"...
123 до Правда Показати IP 13 Жовтня 2021 09:46
Чому всякі дегенерати називають себе ''правда'', ''свідомий'', ''патріот'' чи ''активіст''?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus