USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Жалоба у Маневичах: загинув захисник Юрій Шабат

11 Серпня 2023 13:40
У Маневицькій селищній територіальній громаді знову тяжка втрата. 10 серпня 2023 року під час виконання військового обов’язку на території Донецької області згасла життєва зірка жителя Маневичів, командира стрілецького взводу 100-ї окремої бригади територіальної оборони, 57-річного капітана Шабата Юрія Івановича.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Юрій Іванович все життя присвятив медицині та допомозі людям. З перших днів повномаштабного вторгнення без вагань став на захист Вітчизни. Упродовж чотирьох місяців відважно боровся з рашистським агресором. По-батьківськи дбав про своїх солдатів, переймався технічним забезпеченням підрозділу. І останнє прохання Юрія Івановича виконано, але не встигли передати йому. Засіб зв'язку отримають його побратими.

«А ще зовсім недавно на кілька днів заїзджав у відпустку привітати сина із одруженням. Уже не буде тримати на натруджених солдатських руках онуків. Сумно... Невиправна втрата для рідних, близьких захисника, усієї Маневицької громади... Висловлюю глибокі та щирі співчуття мамі Любомирі Михайлівні, дружині Надії Федорівні, синам Роману та Дмитру, родині. Вічна та світла пам'ять Воїну!» – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам'ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus