USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Жертву ДТП з кортежем Ярославського переїхали двічі, – ЗМІ

10 Лютого 2022 23:38
Жертву ДТП за участю кортежа бізнесмена Олександра Ярославського переїхали двічі.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

За попередніми даними, на загиблого наїхали двічі: і перша, і друга машина з кортежу.

Інше джерело зазначає, що відеокамери на трасі «Київ-Харків-Довжанський» зафіксували проїзд двох авто «Mercedes Benz 63 AMG» із подібними номерами – «АХ0018ХО» та «АХ0018МС» – до та після ДТП.

Крім цього співрозмовник УП стверджує, що Ярославський був на місці події. Водночас, чи перебував він за кермом – покажуть експертизи, призначені правоохоронцями.

За даними двох джерел УП, чоловік який вранці здався поліції, насправді в час скоєння ДТП був зовсім в іншому місці.

Крім цього, журналіст УП Михайло Ткач вказує, що його співрозмовник ввечері 9 лютого спілкувався з Ярославським телефоном за декілька годин до ДТП і той був у нетверезому стані.

За фактом ДТП розслідують кримінальне провадження за двома статтями – «Порушення правил безпеки дорожнього руху» та «Залишення в небезпеці», оскільки ніхто з учасників пригоди не намагався надати допомогу жертві.

Нагадаємо, 9 лютого на трасі «Харків-Мартове» сталася смертельна ДТП за участю автомобіля з кортежа відомого бізнесмена та президента харківського ФК «Металіст» Олександра Ярославського – автомобіль на смерть збив чоловіка. Ярославський повідомив, що в авто його не було, він у той час спав вдома. Зранку 10 лютого у поліцію з'явився один з його водіїв і зізнався, що за кермом нібито був він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 11 Лютого 2022 07:53
То не поліція, а базарні баби. Де таємниця слідства? Та й вся поліція зараз - майже одна непотріб.
911 до 123 Показати IP 11 Лютого 2022 10:13
А треба злодія-олігарха прикривати поки тишком-нишком все "повирішують"?! Он ви як співаєте... Довго ще Україна з того лайна буде вибиратись допоки такі "адвокати" пишуть і коментують, видно яке в нас суспільство!!! :(
янеробот Показати IP 11 Лютого 2022 10:37
от виродок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus