USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Чи готові луцькі комунальники до роботи в зимову негоду

9 Грудня 2015 17:00
Не залучати техніку військових чи надзвичайників планують цього сезону на підприємстві «Луцькспецкомунтранс».

Про готовність до обслуговування доріг та тротуарів в зимовий період йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 9 грудня.

Головний інженер КП «Луцькспецкомунтранс» Микола Іващук повідомив, що підприємство готове забезпечити нормальну якість пересування дорогами та тротуарами у випадку негоди. У разі надзвичайних ситуацій, уклали додаткову угоду з «Луцькою ДПМК», автодором та ПП «Шлях», аби ті могли допомогти зі своєю тракторною технікою (грейдерами, самоскидами, у випадку, якщо почнуться замети і буде потреба у вивезенні снігу). Цього сезону вже висипали майже 250 тонн суміші, тож вся техніка вже перевірена в роботі.

Протягом минулих років підприємству доводилося залучати військову техніку. Так, техніку брали на військовому аеродромі (снігоприбиральний ротор) та в ДСНС (БАТ), коли були великі замети у районі КХП №2 та вулиці Набережної. Нині цього робити не планують, грейдери братимуть у підприємств.

На підприємстві заготовлені піщано-соляна та щебенево-соляна суміші (до шести тисяч тонн), а також паливно-мастильні матеріали. Суміші для посипання вулиць зберігаються тепер лише на базі підприємства, додатково житлово-комунальні підприємства беруть у «Луцькспецкомунтрансу» піщано-соляну суміш для посипання тротуарів, доріг до шкіл тощо. Наразі по 40-50 тонн суміші є в наявності кожного з ЖКП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 9 Грудня 2015 17:21
не смішіть які готові у нас в дворі зробили ремонт, то як ніхто не прибирав то так і не прибирають, хоч уже є можливість легко позамітати. листя до бруківки намело + дощем прибило і все так і буде зимувати і весна прийде буде гиллю смердіти жах
Водій Показати IP 9 Грудня 2015 17:22
Коли вже встигли висипання??? Їжду по місту в день і вночі не разу нібачив щоб посипалися дороги.
111 до Водій Показати IP 9 Грудня 2015 18:40
тільки держаки на лопатах залишилося поміняти *
Тарас Чурило Показати IP 9 Грудня 2015 23:02
І не будуть готові, бо всі гроші на вибори пішли
Анонім до Тарас Чурило Показати IP 9 Грудня 2015 23:54
т.е. по карманам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus