USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати Волинської облради засудили тоталітаризм

28 Травня 2015 14:10
Антиукраїнські режими засудили обранці волинської громади та підготували лист до Верховної Ради, Президента України, аби ті вжили необхідних заходів.

Про це йшлося під час засідання 34 сесії обласної ради сьогодні, 28-го травня.

Як йдеться в проекті рішення, Волинська обласна рада схвалює прийняття Верховною Радою України законопроектів №2558 «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів та заборону пропаганди їхньої символіки».

У зв’язку з цим вони ухвалили звернення до голови Верховної Ради України, Президента України, Прем’єр-міністра України про вжиття невідкладних заходів щодо засудження тоталітарного комуністичного режиму.

Обов’язок доставити звернення поклали на голову обласної ради Валентина Вітра.

Про необхідність такого засудження депутати говорять у зверненні.

«Зважаючи на думку представників патріотичної громадськості Волинського краю, підтримуючи клопотання обласних громадських ветеранських організацій (Братство ветеранів ОУН-УПА Волинського краю імені полковника Клима Савура, Товариство політв’язнів і репресованих, Товариство «Діти репресій», «Пам’ять волинян»), ми, депутати Волинської обласної ради, наполягаємо на необхідності вжиття дієвих заходів щодо засудження тоталітарного комуністичного режиму», - йдеться у депутатському зверненні.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що частина депутатів обласної ради не підтримала звернення ветеранів та політв’язнів щодо засудження тоталітарного комуністичного режиму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_ Показати IP 28 Травня 2015 14:25
Нам від цього не холодно і не жарко! І жити краще не стало. А депутатам мабуть нема чим занятися. то хай займуться хочаб ремонтом доріг!
Франц Показати IP 28 Травня 2015 16:18
Про те, що нам дало "ЖИТТЯ ПО НОВОМУ" нехай поговорять. Засуджувати комуністів і режим зараз волинянам малоцікаво.
lol Показати IP 28 Травня 2015 16:21
Жесть... Інших проблем немає??? От чекаю, коли Ківерцівська міська рада вирішить направити звернення до Європейського суду, щоб ті розібрались чому в Анголі рівень смертності вищий ніж в Нігерії!
Анонім Показати IP 28 Травня 2015 17:12
Цікаво, чи не засудять років так через 50 режим шоколадного зайця, кролика і кривавого пастора, як антинародний?
Анонім Показати IP 28 Травня 2015 17:42
депутанам немає більше чим зайнятись? всі проблеми в економіці області вже вирішені? PR-асти!
Знаючий Показати IP 29 Травня 2015 17:19
"Свобода" запізнилася пропіаритися: ВР ухвалила, Президент підписав закон про декомунізацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus