USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Гунчик втручається у роботу депутатів – погрожує перевиборами у Луцькраді

6 Березня 2017 23:01
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик готовий звернутися до Верховної Ради про переобрання депутатів Луцької міської ради, якщо вони не зможуть провести сесію.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання видання «Волинь24» під час ефіру передачі «Про головне із Володимиром Гунчиком» на телеканалі «Нова Волинь».

«Вважаю, що той час підходить. Якщо ще не відбудеться одна або дві сесії, і будуть тактичні ходи і такі дії окремих політичних сил для того, щоб зірвати нормальну роботу сесії міської ради, не дати можливості працювати на місто, а не на власні політичні амбіції, то голова адміністрації скористається наданим йому правом», – сказав керівник ОДА.

Згідно із законодавством, голова облдержадміністрації має право звернутися до Верховної Ради з ініціативою про проведення позачергових місцевих виборів, тобто – переобрання депутатів Луцькради.

Тим часом, голови шести фракцій обласної ради досі не отримали пропозицій щодо розподілу перехідних залишків обласного бюджету 2017 року, хоча звернулися з таким проханням до голови ОДА 23 лютого.

Нагадаємо, Володимир Гунчик тисне на депутатів Луцькради, які не підтримують секретаря міськради Юлію Вусенко, яка, зі слів депутатів, намагається отримати право вето та втриматися в кріслі міського голови.

Нагадаємо, позачергова 19 сесія Луцької міської ради вдруге не відбулася 2 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Chili Показати IP 6 Березня 2017 23:08
Слухайте, а як пану Президенту допомогти зробити так,щоб Гунчика з Волині то забрати??? Такий друг Пороха,що капєц чи як????! Івахів дуже багато чого забув здається вже...Друга"" нема в живих...,а він далі...Вусенко не буде ні депутатом,ні, тим більше, від Луцька,ні в.о. мера!!!Забудьтеся за це...Луцьк-не Львів!!!Тут це шоу для убогих не пройде!!забирайте її в Львів чи Континіум і там собі... з нею......,а Луцьк її не сприймає і не сприйме!!!При чому вона сама винна,що так до неї відносяться...
Зайчик Показати IP 6 Березня 2017 23:21
Оо давно пора розпустити,всіх до одного,разом з гунчиком і вусенко
так Показати IP 7 Березня 2017 04:46
не треба лякати розгоном.
Показати IP 7 Березня 2017 07:26
Коли вже настане це свято.
подейкують Показати IP 7 Березня 2017 10:01
Погрози втопити втопити щуку в річці, і якась довколо того колотнеча виглядає досить смішним блефом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus