USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лежачі поліцейські у Луцьку стають небезпечними

31 Липня 2015 08:17
«Лежачі поліцейські» у Луцьку розбиті. Через неналежний стан дорожнього обладнання виникає загроза для нищення коліс автівки, що може спричинити ДТП.

Про це йшлося під час 76-ої сесії Луцької міської ради, 29-го липня.

Депутат Олександр Плісецький озвучив депутатський запит градоначальнику, аби той вжив невідкладних заходів.

«До мене як депутата міської ради звернулись мешканці будинку №25 Б, що по проспекту Соборності, з проханням посприяти у відновленні елементу дорожнього обладнання, так званого «лежачого поліцейського» на вулиці Ветеранів, поруч з загальноосвітньою школою №10. Під час ремонтних робіт дорожнього покриття цей елемент демонтували. Прошу дати доручення відповідним структурним підрозділам міської ради і встановити поруч зі школою «лежачий поліцейський».

Зі слів депутата, у жахливому стані також перебуває і обмежувач руху на вулиці Шопена, біля музею військової техніки.

Звернення Олександра Плісецького підтримали колеги, аби виконавчий апарат Луцькради привів обмежувачі руху в належний стан.

Щодо цього Луцький міський голова Микола Романюк обмовився, що обмежувачі руху не варто називати «лежачими поліцейськими», адже з листопада у Луцьку мають з’явитися нові правоохоронці – «поліція».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан Бандера Показати IP 31 Липня 2015 08:50
Новий анекдот: Щодо цього Луцький міський голова Микола Романюк обмовився, що обмежувачі руху не варто називати «лежачими поліцейськими», адже з листопада у Луцьку мають з’явитися нові правоохоронці – «поліція».
Андрій до Степан Бандера Показати IP 1 Серпня 2015 18:37
Віднині ці роздовбані "трапліни" називати "лежачими мерами", поліцейськіх - нормально вдягають, та підтримують "форму"... (До речі, по заяві Згуладзе в Київі вже 12 поліцейскіх - "ушлі"!)
Саша Показати IP 31 Липня 2015 09:17
Лежачий по Шопена "може нести загрозу для водіїв та пішоходів, бо ж авто може кинути"... А новий лежачий біля входу в парк безпечний! Вважаю, що це цирк та намагання вибити гроші для своїх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus