USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Генштабі розповіли, коли розпочнеться демобілізація

8 Лютого 2016 15:47
Демобілізація в лавах військовослужбовців ЗСУ відбудеться в кінці березня – початку квітня.

Про це журналістам заявив начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко, - інформує ТСН.

"Звільнення військовослужбовців (у запас) буде здійснено в основному в квітні, можливо, в кінці березня поточного року", - сказав він.

Воночас, з його слів, в лавах ЗСУ постійно збільшується кількість військових, які висловили бажання служити за контрактом. "На сьогодні уже оформлено і проходять підготовку, а деякі вже проходять військову службу, близько 2,5 тисяч військовослужбовців за контрактом, ще близько 4,5 тисяч проходять процес оформлення документів", - зазначив Муженко.

Раніше глава Генштабу заявив, що сьома хвиля мобілізації буде меншою за попередні. Набір до ЗСУ очікується значний, проте здебільшого за рахунок досвідчених військових, які вже проходили службу під час попередніх хвиль мобілізації та мають бажання залишитись на військовій службі.

Крім того, днями глава Міноборони Степан Полторак підвищив зарплати військовим. Так, грошовим забезпеченням та іншими належними виплатами в першу чергу будуть забезпечуватись учасники АТО на Донбасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Війна (АТО) Показати IP 8 Лютого 2016 16:04
Жидів з ВР, АП і КМА з їхніми синочками і зятями в 7-му хвилю мобілізації, щоб хлопців на передовій замінити !!!
Атошник Показати IP 8 Лютого 2016 21:07
Я ї"цензура"в туди більше йти, як і цю недодержаву з її кєровніками, і народ наш гнилий, де майже кожен тільки за свою шкуру труситься, падлюка з падлюки, яка корчить з себе святого. Зараз я вже далеко, і сюди повертатись не збираюсь. Хай валиться та країна під три чорти, бо ми за всю історію насправді її ніколи не мали і видно, що не здатні мати. Краще асимілюватися по сусідніх державах і забуся на завжди.
2013-16 Показати IP 9 Лютого 2016 00:57
і народ наш гнилий, де майже кожен тільки за свою шкуру труситься, падлюка з падлюки, яка корчить з себе святого.( кращий коментар , i рецензiя революционерiв.)дякуюВН, якщо дали татий коммент,не все так погано
2013-16 Показати IP 9 Лютого 2016 00:57
і народ наш гнилий, де майже кожен тільки за свою шкуру труситься, падлюка з падлюки, яка корчить з себе святого.( кращий коментар , i рецензiя революционерiв.)дякуюВН, якщо дали татий коммент,не все так погано

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus