USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кабмін підтримав ліквідацію «Автомобільних доріг України»

7 Липня 2015 12:54
Урядовий комітет з питань розвитку інфраструктури та екологічної політики підтримав ліквідацію Державної акціонерної компанії "Автомобільні дороги України".

Таке рішення прийняте під час засідання комітету, що відбулося 6 липня під головуванням віце-прем'єр-міністра Валерія Вощевського,повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

"Так, одним із важливих кроків для реформування дорожньої галузі є передача облавтодорів з державного управління на місцевий рівень. Цьому процесу заважає наявність проміжної управлінської структури - ДАК "Автомобільні дороги України", якій підпорядковуються обласні дорожні підприємства", - йдеться у повідомленні.

"Саме тому, профільний урядовий комітет підтримав проект постанови, згідно з якою державна акціонерна компанія ліквідовується, а її дочірні підприємства - облавтодори переходять до сфери управління державного агентства автомобільних доріг", - повідомляє прес-служба.

Як зазначив Вощевський, ця постанова стане черговим кроком на шляху реформування системи державного управління автомобільними дорогами.

"Фінансове забезпечення того, що ми передаємо, має бути зрозумілим і чітким. Необхідно відновлювати практику створення спеціального дорожнього фонду з чітко виділеними джерелами наповнення, адже ритмічність роботи дорожньої галузі залежить від ритмічності фінансування", - наголосив віце-прем'єр-міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Липня 2015 14:39
правильно, а навіщо нам дороги, і грунтівки досить...
лучанин Показати IP 7 Липня 2015 15:37
Хай дихає наш рідний український чорнозем,скількі можна його під асфальтом морити.Слава Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus