USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Лучани просять продовжити графік руху тролейбусів

26 Березня 2015 18:45
Мешканці вулиці Володимирської просять, аби тролейбуси на їх вулицю їздили хоча б до 20 години.

По це стало відомо під час засідання 72-ої чергової сесії міськради 25 березня.

Депутат міськради Григорій Пустовіт у своєму запиті озвучив проблему лучан: останній рейс тролейбусу на вулицю Володимирська - о 18.30.

Це лучан не влаштовує, адже в місцевій школі діти навчаються в дві зміни. Крім того, складно добиратися додому лучанам і з роботи.

Відтак, городяни просять, аби час руху тролейбусів до вулиці Володимирської продовжили хоча б до 20 години. Депутати запит підтримали.

Нагадаємо, минулого року мешканці вулиці Володимирської просили покращити сполучення мікрорайону з 40-м кварталом, оскільки через нестачу громадського транспорту, люди запізнювалися на роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ххх Показати IP 26 Березня 2015 19:36
ті тролейбусники взагалі цікаві. Троли стоять в депо після 20 ,а вони плачуть грошей нема.
СВС Показати IP 26 Березня 2015 20:05
Будем надеяться, что власти прислушаются к просьбе лучан,и троллейбусы будут ходить до 21 часа.Это удовлетворит и взрослых, и детей- школьников.
мешканка Показати IP 26 Березня 2015 21:54
Доречі тролейбуси ходять до 23.45ночі це я про15.я за щоб ходили на Волидимирську до 21.00,хай розроблять нормальні графіки і вперед.
Лучанка Показати IP 27 Березня 2015 09:29
Колись тролейбуси ходили до 12 ночі. Це ж ваші гроші і після 22,оо не їздять пенсіонери, а люди б їхали тролейбусом, а не маршруткою,бо у нас в Луцьку 90 процентів і чеснихі бідних людей, а не олагархів.Продовжіть до 22 хоча б рух тролейбусів і тоді побачите чистий прибуток
Лучанин Показати IP 27 Березня 2015 10:55
Лучани просять хоча б дотримуватись графіку руху тролейбусів!
Мешканка району Показати IP 27 Березня 2015 11:25
Питання окраїн давно уже назріває. Невже, якщо ми хочемо європейський стандартів, то їх уже пора впроваджувати. Невже це так неможливо у Луцьку вирішити проблему електротранспорту.???? Навіщо тролейбусне управляння брало в кредит "Богдани", невже не краще було закупити тролейбуси, навіть на перших порах б/в??? Люди із задоволенням пересядуть на тролейбуси навіть при вартості у 1.5 грн., щоб позбутися тих "ненажерлевих" маршрутчиків, іншого слова не можу підібрати, тому що не із слів знаю скільки вони заробляють!!!!!! І були б це машини як машини, а то обламки якісь. Так, напевно, це комусь вигідно!!!!!! Так і навіть наявні маршрути не можуть упорядкувати. Пустили 22 на Забороль і спочатку на 40-й через Винниченка, а у зворотньому - через Відродження. Я часто користуюся цим маршрутом й добратися на 40-й неможливо, бо вся маршрутка уже з села забита, але всі вони доїзджають лише до базару, торгувати, а далі практично їде пару людей. А 29 навпаки. То невже не можна поміняти їх схеми, я уже про це не раз телефонувала, але......А ми хочемо якихось стандартів. І звертаюся до М.Романюка, наведіть лад із маршрутками, якщо Ви особисто не зацікавлені у такому безладі і хаосі!!!!!!! Пам"ятайте вибори не за горами, а окраїни міста це дуже потужний електорат!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus