USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани просять вирішити питання приміського транспорту без політики

5 Грудня 2016 19:00
Владу міста і облдержадміністрації просять враховувати інтереси людей, а не постанови чи політичну волю окремих осіб.

Про це стало відомо під час позачергової 9 сесії Волинської обласної ради, яка відбулася 1 грудня.

Депутат облради, колишній перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук звернувся у своєму запиті до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика і Луцького міського голови Миколи Романюка з проханням вирішити питання доїзду до Луцька мешканців навколишніх сіл.

Причому, просить депутат, варто враховувати інтереси людей, а не міністерські постанови чи накази, і не переводити ці вирішення в політичну площину.

Нагадаємо, з 1 грудня міські маршрутки не їздять до навколишніх сіл. Але, відповідно до укладеної угоди про співпрацю з Прилуцькою сільською радою, міську маршрутку № 19 пустили в село Прилуцьке.

Але 24 листопада члени виконкому на позачерговому засіданні прийняли рішення продовжити маршрут для автобусу № 22 до села Милуші до 15 січня 2017 року. Однак, зважаючи на те, що один із ініціаторів рішення – кандидат на голову Княгининівської ОТГ, то це рішення можна вважати як втручання у виборчий процес.

Після цього до Луцької міської ради прибули представники Підгайцівської сільської ради, які вимагали, аби маршрутка № 30 і надалі їздила в Підгайці.

А з 15 січня 2017 року курсуватиме маршрутка«Луцьк – Княгининок (з заїздом на Кам’янку)».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Смл Показати IP 5 Грудня 2016 22:26
Шо там робить автостанція 2 а не перши. Навишо 2 АС . любе Мисто є багато автостанція працює різни то туда на прями то ас туда напрями . А Луцьк шо !!?
до смл Показати IP 6 Грудня 2016 06:46
джамшут слюшяй дарагой ти сам панимаєшь што напісаль?
Ната Показати IP 6 Грудня 2016 09:15
А що Луцьк це велике велике село......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus