USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь проситиме ввести більші штрафи за перевантажені авто

25 Січня 2017 18:13
Перенавантажені машини та гусеничний транспорт завдають автошляхам області збитків в рази більші, ніж передбачені суми штрафів. Відтак, в облдержадміністрації готують звернення у Кабін та Верховну Раду збільшити штрафи за руйнування доріг.

Про це стало відомо 25 січня під час наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з приводу розвитку інфраструктури на Волині та ремонту доріг.

«Ми будемо просити Кабмін і Верховну Раду внести зміни до законів та постанов щодо суми штрафних санкцій за нанесення шкоди по руйнуванню доріг. Те, що на сьогодні є – не йде і близько у порівняння з тими втратами, які ми несемо на дорогах. Тому готуємо відповідне звернення», - розповів Гунчик.

Та додав, що пропонуватимуть збільшити суму штрафів у 10 разів.

Це першочергово стосуватиметься перевантажених машин і транспорту, яким заборонено рухатися відповідними дорогами, для прикладу на гусеничних механізмах.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, перевантажені великогабаритні транспортні засоби масово курсують нещодавно відремонтованою трасою Луцьк-Львів, ремонт якої обійшовся Волині майже у півмільярда гривень.

Перевантажені вантажівки руйнують дороги та, аби не платити штраф за перевищений ліміт вантажу, оминають ваговий контроль, об’їжджаючи його сільськими дорогами, що не призначені для руху великогабаритних автомобілів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus