USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Біля дитячої поліклініки в Луцьку буде кафе

8 Листопада 2012 12:54
На території дитячої поліклініки, що на проспекті Волі, 3а в Луцьку, з’явиться кафе з атракціонами для малечі.

Дозвіл на відкриття закладу своїм рішенням надали члени виконавчого комітету Луцької міськради під час чергового засідання 8 листопада.

Як пояснила заступник начальника управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, мова ‒ про кафетерій для дітей з відповідно облаштованою навколо нього територією.

Зі слів посадовця, відкрити заклад планує ТзОВ «ЕМПІРО УКРАЇНА» ‒ підприємство з іноземним капіталом, що має намір розбудувати мережу схожих кафе в інших містах України. Луцьк стане першим у цьому переліку, ‒ додала чиновниця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Мама Показати IP 8 Листопада 2012 13:08
Чудова новина!Дякуємо виконкому та інвестору!
ікгоаншд Показати IP 8 Листопада 2012 14:54
Я проживаю на Волі3, і мені це кафе нах... не впало. Хай би краще туалети в центрі облаштували щоб сцікуни двір та будинки не обсцикали.
Ольга Показати IP 8 Листопада 2012 15:28
Та який це в чорта інвестор. Чиновник наступний,бабло буде косити.Требп ж людям жити нориально, а не скніти, як ми. Слушну дає пораду вище дописувач, краще б туалети облаштували, а цих забігайлівок вже на кожному кроці,де анм брат и бідним гроші, щоб багатим прибуток давати. Ціни ж там будуть вище криші,хай зроблять ціни доступні, як так гарно дбають про наших діток.Ми їм і наші дітки на фіг впали-головне бабло косити
Чеширский Кот Показати IP 8 Листопада 2012 16:25
Вот что говорит дядя Гугл: "Павильоны всесезонные Empiro™, Кафе и бистро, Здания торговые, шатры Арена Empiro™ Наши всесезонные павильоны или шатры Арена Empiro™ Вы сможете применить как : ресторан, элитное кафе, снек-бар, пивной паб, торговый киоск (МАФ), новаторский выставочный (торговый) зал, расположенных вблизи отеля, спортивных и развлекательных центров, парковых зон, футбольных стадионов и полей для игры в гольф. Шатры Арена Empiro™ находит свое применение как для летних площадок на побережье, так и для уютной беседки загородного дома." А вы детское кафе, детское кафе. Был зеленый оазис в центре, так сначала цветочников впустили, а теперь еще кафешку и хана скверику.
ххх Показати IP 8 Листопада 2012 17:06
а що в цумі таких забігайлівок не буде?
Ввалентина Показати IP 9 Листопада 2012 16:29
як не соромно!!! Скільки можна вже наживатись на простих людях!Нікому те кафе не потрібно!!!
Ще той Показати IP 10 Листопада 2012 07:41
Кафе в лікарні- приведи здорову дитину на огляд та отримай додаткову порцію бацил. До речі там біля будівлі не має паркінгу і все навантаження ляже на двір по пр.Волі буд.№3 та №7.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus