USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьк посів третє місце серед міст у рейтингу з благоустрою

25 Жовтня 2013 08:37
Луцьк зайняв третє місце за благоустроєм та підтримкою громадського порядку серед міст до 500 тисяч населення.

У списку кращих ‒ і Ковель, ‒ інформує Урядовий портал.

Так, 23 жовтня Уряд прийняв розпорядження «Про підсумки щорічного всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2012 рік». Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник.

Нагадаємо, відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» і постанови Кабінету Міністрів України від 18.07.03 №1119, починаючи з 2002 року в країні проводять щорічний всеукраїнський конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку».

За першою категорією населених пунктів (міста понад 500 тисяч населення) I місце здобули міста Київ та Одеса, ІI місце ‒ міста Донецьк та Дніпропетровськ, третє ‒ міста Кривий Ріг та Львів.

За другою категорією населених пунктів (міста від 150 до 500 тисяч населення) I місце отримали міста Севастополь та Кременчук Полтавської області, II місце ‒ міста Вінниця та Миколаїв, а III місце — міста Бердянськ Запорізької області, Івано-Франківськ та Луцьк Волинської області.

За третьою категорією населених пунктів (міста від 50 до 150 тисяч населення) I місце посіли міста Іллічівськ Одеської області та Комсомольськ Полтавської області; II місце ‒ міста Ковель Волинської області, Артемівськ Донецької області та Коломия Івано-Франківської області; III місце ‒ міста Лозова Харківської області, Червоноград Львівської області та Первомайськ Миколаївської області.

За четвертою категорією населених пунктів(міста до 50 тисяч населення) I місце ‒ міста Радивилів Рівненської області та Славутич Київської області; II місце ‒ міста Глухів Сумської області, Миргород Полтавської області та Димитров Донецької області; III місце ‒ міста Снятин Івано-Франківської області, Чугуїв Харківської області та Ладижин Вінницької області.

За п’ятою категорією населених пунктів (селища) І місце ‒ селища Квасилів Рівненської області та Козача Лопань Харківської області; ІІ місце ‒ селища Гребінки Київської області та Чорнобай Черкаської області; ІІІ місце ‒ селища Костянтинівка Миколаївської області, Велика Лепетиха Херсонської області та Залісці Тернопільської області.

За шостою категорією населених пунктів (села) – І місце - села Гаврилівка Харківської області та Шотівка Херсонської області; ІІ місце - села Лукашівка Черкаської області, Кам’янка Житомирської області та Поляна Закарпатської області; ІІІ місце - села Нижній Вербіж Івано-Франківської області, Музиківка Херсонської області та Мицівці Хмельницької області.

Відповідно до зайнятих місць, переможців нагородять дипломами Кабінету Міністрів України І, ІІ та ІІІ ступенів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Александр Показати IP 25 Жовтня 2013 10:02
Думаю, поздравления от фонда Игоря Палицы не за горами:))
Амєлія Показати IP 25 Жовтня 2013 17:52
На бумазі як завжди усе добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus